Epoxy Ékszerkészítés

Bevezetés az epoxy/műgyanta ékszerkészítés alapjaiba, workshop

Szombati napokon

Ismerd meg a különböző ékszerkészítési  technikákat, fortélyokat!

A 3 órás workshop folyamán bemutatjuk és kipróbálhatod az egyes gyantafajtákat, amikkel mi is dolgozunk (gyors, lassú, UV-ra kötő), részleteiben megismerheted a különböző öntési technikákat (szilikonba, drótba, nyitott és teli keretbe való öntés) és lépéseiket, valamint az ékszerkészítés utómunkáit is kipróbálhatod velünk, bátran formázhatsz és csiszolhatsz, valamint ékszerbe is foglalhatod. Amit már aznap haza is vihetsz magaddal.

A workshopon önthetsz egy négyzet alakú ékszertartó tálcát vagy  egy kör alakú óra számlapot. Ezzel bepillantást nyerhetsz a műgyanta képek készítésénél használt technikákba, különleges csillámporokkal és effektekkel kísérletezhetsz. 

Továbbá szilikonformába önthetsz  több pár fülbevalót és medált, nyitott fémkeretbe 3 db medált, valamint fém alapba önthetsz 1 db medált és egy pár fülbevalót ízlésed szerint. A gyanta megszilárdulása után az ékszereket postai úton juttatjuk el hozzád vagy személyesen átveheted.

Workshopon megismered a gyanta színezést (festékkel, porokkal), a dekorálás számtalan lehetőségét (fóliával, üvegszemcsével, szárított virággal, egyéb dekor lehetőségekkel pl. fotóval), kis füzetet kapsz tőlünk, melyben a beszerzési helyeket és a megmunkálás lépéseit, valamint számos hasznos tippet találsz,


A workshopot ajánljuk mindazoknak, akik érdeklődnek az epoxy ékszerek iránt, de még nem volt bátorságuk vagy lehetőségük belekóstolni az otthoni öntésbe. Támogatunk abban, hogy bátran kísérletezz, gyakorolj, alkoss és minél több praktikát sajátíts el. 

Várható tematika:

  Bemutatkozás és ismerkedés, műhelyünk bemutatása.

  Anyag és eszköz ismertető (gyantafajták, megmunkálási eszközök, technikák stb.)

  Gyakorlás I. Ékszertartó tálca vagy óraszámlap öntése.

  Gyakorlás II. Ékszeröntési technikák folyamatos bemutatása és a saját szettek elkészítése.

  Részvételi díj: 29.000 Ft, mely tartalmazza a 3 órás workshop árát, az általad elkészített ékszerek és tárgyak alapanyagát, öntési eszközöket, dekoráló anyagokat, szakmai támogatásunkat, valamint egy jegyzetet.  Amennyiben nem áll módodban az elkészült tárgyakért eljönni, költségtérítés ellenében elpostázzuk az öntött ékszereket és tárgyakat. 

Amennyiben a számodra lefoglalt időpontban az oktatáson nem jelensz meg, a workshop ára nem kerül visszafizetésre!  Ha legalább két nappal előtte jelzed a távolmaradásodat, keresünk más időpontot és így a foglaló megmarad.

Létszám: minimum 2 fő - max.5 fő. Jelentkezési lap az oldal alján található,  kérem olvassa el a kiegészítő workshop anyagát is.

Igény esetén kiegészítő workshop: fával 

A kiegészítő workshopon fával kombinált ékszer készítés technikájával  ismerkedünk, amely a műgyantás ékszerkészítés egyik legizgalmasabb kombinációja. Megmutatjuk, hogyan lehet szálasra törni és előkészíteni a fát, milyen fával érdemes dolgozni, továbbá bemutatjuk és kipróbálhatod az öntés utáni megmunkálás lépéseit.

 Az általad kiválasztott fával  elkészíthetsz egy medált és egy pár fülbevalót, az általad itt kiöntött alapból, melyet a workshop után mi elpostázunk részedre.

Szendvicset és frissítőt biztosítunk résztvevőinknek.

  Anyagok és eszközök ismertetője, előkészítés lépései.

 Gyakorlás III. - Ékszerek öntése. Öntés utáni gyakorlások (formázás, csiszolás, polírozás, olajozás) .

Részvételi díj: 19.000 Ft, mely tartalmazza a 2 órás kiegészítő workshop árát, az általad elkészített ékszerek alapanyagát, öntési eszközöket, dekoráló anyagokat, szakmai támogatásunkat, valamint a bővített jegyzetet,  Amennyiben nem áll módodban az elkészült tárgyakért eljönni, költségtérítés ellenében elpostázzuk az öntött ékszereket és tárgyakat.

Létszám: minimum 2 fő - max.5 fő. A két workshop ára: 48.000 Ft,

 A kiegészítő workshop csak az alapokkal együtt foglalható. 

Jelentkezés