Epoxy öntés alapok, Műgyanta öntő workshop!

Kedves Érdeklődő

Ha ezeket a sorokat olvassa akkor már biztosan elidult azon az úton, ami egy csodálatos hobby vagy egy igazán kreatív alkotó vállalkozáshoz vezet.

Ezt a workshopot azoknak ajánlom, akik teljesen kezdők 😯 vagy valamilyen fokon már tájékozottak ebben a témakörben, de még nem biztosak a tudásukban! 🙂

Mivel a gyanta igen drága komponens  a kudarcok elkerülése érdekében nagyon fontos, hogy tudjuk a megfelelő keverési arányokat, a lehetséges öntési eljárásokat. Célom a tapasztalataim tovább adása, sok apró de fontos részlet megbeszélése, amik nem láthatók vagy értelmezhetők a videókon.

 Ezzel kapcsolatos információimat osztom meg a workshop  résztvevőivel: beszélünk a különböző műgyanták beszerzési lehetőségeiről, keverési arányokról, árfekvésről, színezésről, bármilyen kapcsolódó témáról!

Az öntési próbát egy ételkínálónak  előkészített  falap felhasználásával végezzük, a tapasztalatokat, problémákat természetesen megbeszéljük, én minden fontos információt megosztok a részvevőkkel.
Egy kissebb falapon az epoxy ART alapok kipróbálásával ismerkedünk. 
Ez egy kis plussz ajándék kedvcsinálónak! 😃😃 Így készülnek az óra számlapok, bútorlapok, konyhapultok, faliképek stb.  Ez mindenkinek percek alatt sikerül és itt Ön biztosan beleszeret az epoxy technikába .😍😍😍 

Többféle cég többféle gyanta fajtájáról mondom el tapasztalataimat.
A szinezés és a szín keverési lehetőségek  sokfélesége, igazán megihlet mindenkit! 🤗 De még sok hasznos tippet adok 🙂

A kis ételkínálótól a dohányzóasztalon keresztül az étkezőasztal elkészítésének fontos lépéseiről, részleteiről, és buktatóiról mondom el tapasztalásaimat.

Majd bemutatom a további műveleteket, lépésről lépésre, természetesen a  csiszolást, polírozást stb.  😯
Lehetőség van választani az elkészített ételkínáló befejező műveleteit illetően, saját kezüleg elvégezni othon vagy  álltalam elkészíttetni, 6000 ft munkadij ellenében....
Azoknak akik még nem rendelkeznek gépekkek vagy műhelyel vagy csak az élmény miatt jöttek: a worksopra nem kell semmit hozni, mindent mi adunk.🙂 
Az eszmecseréhez mi biztosítjuk az üdítőket, kávét és szendvicset.

A megbeszélt napon egy baráti eszmecsere és tájékoztató hangulatát szeretném kialakítani, ami idáig mindig sikerült 😆😆
 
A résztvételi díj 65 ezer Ft .  
A megfelelő időpont kiválasztása érdekében kérem vegye fel velem a kapcsolatot a jelentkezési űrlap kitöltésével.

 Ha sikerült kiválasztani a megfelelő dátumot, a megadott számlaszámra 15 000 Ft, helyfoglalási díjat kérek.
A fizetési infókat  kapcsolat felvétel után elküldöm.

Amennyiben a lefoglalt időpontban nem jelenik meg, a foglalási díj nem kerül visszafizetésre mivel, a hely önnek lett fenntartva. 

Köszönöm az érdeklődését! 

Cím:   18 ker. Üllői út 763 

          09.00- kb. 15.00 ig.

Üdvözlettel: Alex Tóth.
06 20 455 3355

JELENTKEZÉS

Képek az Epoxi öntés alapok - műgyanta öntő tanfolyamon készült tálalókról: