Epoxy Art és Panel

TÁJÉKOZTATÓ 

A workshop célja, hogy bemutassam és megtanítsam ezt az új és trendi alkotóművészeti lehetőséget. Ez az absztrakt művészet, különleges hatásokkal 3 dimenziós díszítési lehetőségekkel kiegészített változata. 

Az alkotásban felhasználható: csillámporok, glitterek, kavicsok, üveg és fém dekorációs elemek végtelen lehetőséget biztosítanak a szórakoztató, de mégis művészi képalkotásban.

 Ezen technikák titkait és trükkjeit tudom az Önök számára bemutatni, miközben mindenki megalkotja a saját 80 x 50 cm- es MDF lapra készített alkotását. 

A képzés elején megismerkedünk az epoxy gyantákkal valamint keverési arányokkal, színezési lehetőségekkel, azok típusaival, beszerzési forrásaival és sok egyéb ötlettel. Majd később fotók és videók segítségével tanulmányozzuk a technikai és esztétikai opciókat. 

Délben létrehozzuk az első epoxy alaprétegeket, majd ezt követően egy félórás szünetet tartunk, ekkor szendvicseket, üdítőket biztosítunk az éhes alkotók számára. Majd folytatjuk az alkotást ahol is  folyamatosan díszítjük és újabb rétegekkel látjuk el a művet. A már megszilárdult rétegeket befejező, ha szükségét érezzük, egyéb díszítő elemekkel továbbfejlesztjük. Az elkészült alkotásaikat a végleges megszilárdulás után postai vagy futárszolgálat útján elküldjük az Ön címére, illetve személyesen is átvehető. 18 ker. Üllői út 763 szám alatt. 

A képzés ára 40 ezer ft  a megfelelő időpont lefoglalásához 10000 ft foglalót kell átutalni, a megadott számlaszámra.

A képzés helye Bp, 18. ker. Üllői út 763. 

Időtartama: 09.00 - kb. 15.00 óráig

  Üdvözlettel! Alex T. 06204553355

Kérem csatlakozzon a Facebook oldalamhoz a legfrissebb információkért!

FACEBOOK ALEX WOOD