Epoxy Art és Panel

TÁJÉKOZTATÓ 

A workshop célja, hogy bemutassam és megtanítsam ezt az új és trendi alkotóművészeti lehetőséget. Ez az absztrakt művészet, különleges hatásokkal 3 dimenziós díszítési lehetőségekkel kiegészített változata. 

Az alkotásban felhasználható: csillámporok, glitterek, kavicsok, üveg és fém dekorációs elemek végtelen lehetőséget biztosítanak a szórakoztató, de mégis művészi képalkotásban.

 Ezen technikák titkait és trükkjeit tudom az Önök számára bemutatni, miközben mindenki megalkotja a saját 70 x 50 cm- es MDF lapra készített alkotását. 

A képzés elején megismerkedünk az epoxy gyantákkal valamint keverési arányokkal, színezési lehetőségekkel, azok típusaival, beszerzési forrásaival és sok egyéb ötlettel. Majd később  tanulmányozzuk a technikai és esztétikai opciókat. 

 Létrehozunk egy kissebb fa lapon egy  gyakorló próba  képet , majd ezt követően egy félórás szünetet tartunk, ekkor szendvicseket, üdítőket biztosítunk az éhes alkotók számára. Majd folytatjuk az alkotást a nagyobb 50x70 cm es lapon.
A már megismer technikával  folyamatosan díszítjük és akár újabb rétegekkel látjuk el a művet. Ha szükségét érezzük, egyéb díszítő elemek kipróbállásával  továbbfejlesztjük. Az elkészült alkotásaikat a végleges megszilárdulás után postai vagy futárszolgálat útján elküldjük az Ön címére, illetve személyesen is átvehető. 18 ker. Üllői út 763 szám alatt.

A képzés ára 47 ezer ft  a megfelelő időpont lefoglalásához 12000 ft foglalót kell átutalni, a megadott számlaszámra.
A fenn maradó részt a helyszinen kell rendezni. 

A képzés helye Bp, 18. ker. Üllői út 763. 

Időtartama: 09.00 - kb. 14.00 óráig

  Üdvözlettel! Alex T. 06204553355

Kérem csatlakozzon a Facebook oldalamhoz a legfrissebb információkért!

FACEBOOK ALEX WOOD