Papírvirág Készítés kezdőknek

Csodás papírvirágok készítését tanulhatod meg tőlem. Fotózáshoz, lakásdíszítéshez, ajándékcsomagoláshoz, esküvői csokorként, esküvői gyűrűtartóként, asztaldísznek.....

Workshop dátumok:  2022-es NYÁRI IDŐPONTOK A STUDIO22 OLDALÁN!

Kérem töltse ki az alul található űrlapot ha szeretne a következő időpontokról üzenetet kapni!

Részletes program a képek alatt!

STUDIO22

Fotók és virágok: Dósa Zsuzsanna, STUDIO22 Tata  STUDIO22

Workshop program. 

Ezen a tanfolyamon  5 féle virág készítését tanulhatod meg krepp papírból. A virágok amint a képeken is láthatod különleges díszei lehet a lakásnak, esküvői asztalnak, fotósok elegáns és bohém díszként használhatják. Felsorolni sem lehet a tágas használati körét azon túl hogy esztétikailag bármilyen helyzetben kimagasló figyelmet kelt!

A képzés tartalmazza a szükséges anyagokat és eszközöket, semmit nem kell hozni!

Program: 

- Ismerkedés a papírral és a szükséges eszközökkel. Itt kitérek arra is hogy mit fontos használni , melyik papírminőség jó és melyik nem, hogyan rögzíthetjük a virág elemeket különböző felületekre. ( falra? hajdísznek? szálas virágként?)

- A virágok elkészítése sablonok segítségével történik. Türelmes és barátságos emberként senkit nem hagyok cserben. Lépésről-lépésre mutatom a virágok születését. A virágokat folyamatosan készítjük, de minden újabb virág típus között tartunk 5-10 perces szünetet.

Az elsajátított tudás alapján képes leszel saját csokor, fali dísz vagy hajdísz készítésére a jövőben! Természetesen az általad alkotott virágokat haza viheted és a sablont is megkapod hogy tovább tudj alkotni.

 - Frissítő italt, teát és rágcsálni valót kínálok a szünetben. (Hűtő és mikró rendelkezésre áll arra az esetre ha hozol magaddal ennivalót.)

A képzés helye: Tata Kossuth tér 6,

Jelentkezni itt az alul látható űrlapon vagy Facebook üzenetben:  ÉRDEKEL 

https://www.facebook.com/Studio22Tata

A workshop ára 34 000 Ft.  A megfelelő időpont kiválasztása érdekében kérem vegye fel velem a kapcsolatot. Visszaigazolás után a megnevezett bankszámlára 10 000 Ft, tanfolyam foglalási díjat kérnék. Amennyiben a lefoglalt időpontban nem jelenik meg, ezt az összeget nem áll módomban visszatéríteni. Lemondani visszatérítéssel min.5 nappal a megjelölt dátum előtt lehet. 

JELENTKEZÉS