VIP ajánlat: - 20 %

Bevezetés az epoxy / műgyanta ékszerkészítés alapjaiba, workshop

Szeptember 11!

A következő időszakban is lesznek még kurzusok: kérem érdeklődjön az elérhetőségeinken keresztül a dátumokról.

Ismerd meg velünk a különböző ékszer készítési és műgyantakép készítési technikákat,fortélyokat, műgyantáinkkal..

Az 5 órás workshop folyamán bemutatjuk és kipróbálhatod az egyes gyantafajtákat, amikkel mi is dolgozunk (gyors, lassú, UV-ra kötő), részleteiben megismerheted a különböző öntési technikákat (szilikonba, drótba, nyitott és teli keretbe való öntés) és lépéseiket, valamint az ékszerkészítés utómunkáit is kipróbálhatod velünk, bátran formázhatsz és csiszolhatsz, valamint ékszerbe is foglalhatod előre elkészített mintadarabjainkat, amit már aznap haza is vihetsz magaddal.

A workshopon szabadon önthetsz egy 15 * 15 cm-es négyzet alakú ékszertartó tálcát, valamint egy kör alakú kb. 30 cm átmérőjű óra számlapot is. Ezzel bepillantást nyerhetsz a műgyanta képek készítéseknél használt technikákba, különleges csillámporokkal és effektekkel kísérletezhetsz.

Továbbá szilikonformába öntesz 1 db karkötőt, egy pár fülbevalót és medált, nyitott fémkeretbe 2 db medált, valamint fém alapba öntesz 1 db medált és egy pár fülbevalót ízlésed szerint. Mindezeket a gyanta megszilárdulása után postai úton juttatunk el hozzád.

Workshopon megismered a gyanta színezést (festékkel, porokkal), a dekorálás számtalan lehetőségéit (fóliával, üvegszemcsével, szárított virággal, egyéb dekor lehetőségekkel pl. fotóval), saját jegyzetet kapsz tőlünk, melyben a beszerzési helyeket és a megmunkálás lépéseit, valamint számos hasznos tippel látunk el.

A workshopot ajánljuk mindazoknak, akik érdeklődnek az epoxy ékszerek iránt, de még nem volt bátorságuk vagy lehetőségük belekóstolni az otthoni öntésbe! Támogatunk abban, hogy bátran kísérletezz, gyakorolj, alkoss és minél több praktikát sajátíts el!

Reggeli program

9:00 - 9:10 Bemutatkozás és ismerkedés, műhelyünk bemutatása.

9:10 - 9:30 Anyag és eszköz ismertető (gyantafajták, megmunkálási eszközök, technikák stb.)

9.30 - 10:15 Gyakorlás I. Ékszertartó tálcát és óraszámlap öntése.

10:15 - 11:30 Gyakorlás II. Ékszeröntési technikák folyamatos bemutatása és a saját szettek elkészítése.

11:30 - 12:00 Megmunkálás és Zárás (kiválasztott mintadarabok megmunkálása és ékszerbe való befoglalása).

Délutáni program: epoxy fával

A kiegészítő workshoppon fával kombinált ékszer készítés technikájával ismerkedünk, amely a műgyantás ékszerkészítés egyik legizgalmasabb kombinációja. Megmutatjuk, hogyan lehet szálásra törni és előkészíteni a fát, milyen fával és fémlemezzel érdemes dolgozni, továbbá bemutatjuk és kipróbálhatod az öntés utáni megmunkálás lépéseit, bátran gyakorolhatod azokat előre elkészített mintadarabjainkon. Az általad kiválasztott fával elkészíthetsz egy medált és egy pár fülbevalót, az általad itt kiöntött alapból, melyet a workshop után mi elpostázunk részedre.

Várható tematika:

12:00 - 12:30 Ebédszünet (Szendvicset és frissítőt biztosítunk résztvevőinknek).

12:30 - 13:00 Anyagok és eszközök ismertetője, előkészítés lépései.

13:00 - 14:00 Gyakorlás III. - Ékszerek öntése.

14:00 - 15:30 Öntés utáni gyakorlások (formázás, csiszolás, polírozás, olajozás) és Zárás.

Részvételi díj: 38.400 Ft CSAK EZEN A KÉT DÁTUMON (48.000 Ft helyett!) mely tartalmazza  az általad elkészített ékszerek alapanyagát, öntési eszközöket, dekoráló anyagokat, szakmai támogatásunkat, valamint a bővített jegyzetet, továbbá a megmunkálás után elpostázzuk az általad kiöntött ékszerszereket.

Létszám: minimum 2 fő - max.4 fő. A két workshop ára: 38.400 Ft,

JELENTKEZÉS és FOGLALÁS

A foglaló fizetésével az Ön helye biztosítva van!

Kategóriák